Κοιλιά μόσχου με τζίντζερ με φρέσκο κρεμμυδακι

Κοιλιά μόσχου με τζίντζερ με φρέσκο κρεμμυδακι Κοιλιά μόσχου με τζίντζερ με φρέσκο κρεμμυδακι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό κοιλιά μόσχου
  • 30 γρ. τζίντζερ
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε την κοιλιά με κρύο νερό και την βράζουμε για 45-60 λεπτά. Τη στραγγίζουμε και την ξεπλένουμε πάλι με κρύο νερό. Κόβουμε την κοιλιά σε μπαστουνάκια περίπου στο 1 εκατοστό πάχος και στα 5 εκατοστά μήκος και την αφήνουμε να κρυώσει και να στεγνώσει. Μπορούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία την προηγούμενη μέρα. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη μαγειρέψουμε. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και το τζίντζερ σε μπαστουνάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και προσθέτουμε το κρέας, το τζίντζερ, το αλάτι, λίγο πιπέρι, τη ζάχαρη και σοτάρουμε για 3-5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε για λίγο ακόμη, προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να είναι έτοιμη η κοιλιά και να δέσουν όλα τα υλικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε