Πικάντικες καρδιές μόσχου

Πικάντικες καρδιές μόσχου Πικάντικες καρδιές μόσχου
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό καρδιές μόσχου καθαρισμένες, σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 375ml ζωμό βοδινού
  • 1 κουταλιά ηλιέλαιο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 4 κουταλιές αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο και το λάδι το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το ζωμό και τον προσθέτουμε στο κρέας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού και το αλεύρι. Σκεπάζουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 2-2 ½ ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε στη σάλτσα το αλεύρι ανακατεμένο με λίγο νερό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε