Καρδιές αρνιού γεμιστές με κάππαρη και cottage cheese

Καρδιές αρνιού γεμιστές με κάππαρη και cottage cheese Καρδιές αρνιού γεμιστές με κάππαρη και cottage cheese
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 καρδιές αρνιού
  • 250ml ζωμό βοδινού
  • 3 κουταλιές κάπαρη
  • 3 κουταλιές cottage cheese
  • 2 κουταλιές  χυμό ντομάτας ή μία ντομάτα πολτοποιημένη χωρίς τη φλούδα της.
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λίγο βούτυρο
  • 4-5 φυλλαράκια  δενδρολίβανο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις καρδιές και τις στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε την κάπαρη με το cottage cheese. Γεμίζουμε με το μείγμα τις καρδιές αφού τις έχουμε αλατοπιπερώσει ελαφρώς και κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες. Τις σοτάρουμε στο λάδι, προσθέτουμε το ζωμό, το δενδρολίβανο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε στο φούρνο στους 180˚C. Μόλις είναι έτοιμο αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας στο ζωμό και βράζουμε μέχρι να μειωθεί και να πήξει. Περιχύνουμε τη σάλτσα στο κρέας και γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε