Μπιφτέκι στρουθοκάμηλου με πορτοκάλι

Συστατικά

  • 450 γρ. φιλέτο στρουθοκαμήλου ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. κιμά χοιρινό
  • 15ml ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 κουταλάκι σπόροι κύμινου
  • 1/2 κουταλάκι φρέσκο ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/2 κουταλάκι κανέλα
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι τους σπόρους κύμινου και τους θρυμματίζουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια, τα αλείφουμε με ηλιέλαιο και τα ψήνουμε.

Αρχή της σελίδας