Μαριναρισμένη στρουθοκάμηλος με αρωματικά φυτά

Συστατικά

  • 1 κιλό κρέας στρουθοκαμήλου σε φέτες
  • 50ml ξύδι βαλσάμικο
  • 180ml ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το κρέας. Προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε, κλείνουμε με καπάκι και μαρινάρουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και το ψήνουμε στα κάρβουνα γυρνώντας το μόνο μία φορά. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και σερβίρουμε.

Αρχή της σελίδας