Κρέας στρουθοκάμηλου με νουντλς

Συστατικά

  • 450 γρ. αλεσμένο κρέας στρουθοκαμήλου
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 480-500 γρ. ολόκληρα ντοματάκια με τη σάλτσα τους (κονσέρβα)
  • 350 γρ. νουντλς
  • 1/4 κουταλιά πιπέρι
  • 1/2 κουταλιά αλάτι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σοταριστεί χωρίς να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Βράζουμε τα νουντλς και τα στραγγίζουμε. Προσθέτουμε στο τηγάνι λίγο νερό από τα νουντλς, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 30 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε τα νουντλς στο τηγάνι, τα αφήνουμε να τραβήξουν τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Αρχή της σελίδας