Ρολό

Συστατικά

  • 500 γρ. σιρόπι 30°
  • 1000 γρ. ζάχαρη
  • 1600 γρ. αλεύρι μαλακό ζαχ/κής
  • 100 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 200 γρ. velex ή ovallet

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα περίπου 5 λεπτά. Απλώνουμε το μείγμα με την παλέτα σε αντικολλητικό χαρτί ή λαδόχαρτο σε πάχος μισού πόντου. Ψήνουμε στους 240°C για 5 λεπτά περίπου.

Συμβουλές

Χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε κορμούς, παστάκια βουτυρόκρεμας κ.λ.π.

Αρχή της σελίδας