Κέικ με φρούτα σε ζελέ και γιαουρτι

Συστατικά

  • 500 γρ. μαργαρίνη μαλακή λιωμένη
  • 1000 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1250 γρ. αλεύρι 70% ζαχ/κής
  • 40 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
  • 750 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • άρωμα βανίλιας

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με το σύρμα του χεριού τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και τα αυγά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλάτι και ανακατεύουμε στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε στις φόρμες. Τοποθετούμε στις φόρμες κατά μήκος φρούτα σε ζελέ μήλο ή μαυροκέρασο ή φρούτα του δάσους. Ψήνουμε στους 160°C.

Αρχή της σελίδας