Η καρδιά του σιταριού

Η καρδιά του σιταριού Η καρδιά του σιταριού
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια νεσεστέ
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 14 φλιτζάνια νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας ανθόνερο
  • αμύγδαλα κοπανισμένα και καβουρδισμένα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το νεσεστέ και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλια για να μη σβολιάσει. Το βάζουμε στη φωτιά, ανακατεύουμε έως ότου να πήξει και προσθέτουμε το ανθόνερο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι, το πασπαλίζουμε με αμύγδαλα και το αφήνουμε να κρυώσει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε