Δίπλες με λικέρ πορτοκάλι

Προέλευση: Πήλιο

Συστατικά

  • 3 αυγά
  • 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ πορτοκάλι
  • 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 2-3 κουταλιές ζάχαρη
  • μέλι
  • καβουρντισμένο σουσάμι για το πασπάλισμα



Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε το λικέρ. Ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε τα δυο μείγματα. Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί, την ξαναζυμώνουμε και ανοίγουμε φύλλα. Κόβουμε λωρίδες και σχηματίζουμε φιογκάκια τα οποία ψήνουμε σε άφθονο καυτό λάδι.

Αρχή της σελίδας