Αμυγδαλωτά - Γαρίδες

Συστατικά

  • 1000 γρ. αμύγδαλα άσπρα
  • 1500 γρ. ζάχαρη
  • 1000 γρ. πατάτες βρασμένες
  • 500 γρ. πορτοκάλι κύβους
  • βανίλια άρωμα

Εκτέλεση

Περνάμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη στον κύλινδρο δύο φορές, ώστε να σπάσουν καλά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και περνάμε άλλες δύο φορές το μείγμα στο κύλινδρο, ώστε να γίνει μια λεία ζύμη. Ζυμώνουμε και στρώνουμε τη ζύμη με το χέρι. Κόβουμε με σακούλα μακρόστενα κομμάτια μέσα σε λαμαρίνα με αμύγδαλο φιλέ άσπρο. Φυλλάρουμε με το αμύγδαλο και ψήνουμε στους 200°C.

Αρχή της σελίδας