Σοκολάτάκια με καραμελωμένα φιστίκια

Συστατικά

  • 1 κούπα φιστίκια ολόκληρα
  • 1/2 κούπα ζάχαρη μια κουταλιά μέλι
  • 1/2 κούπα νερό
  • 250 γρ κουβεριούρα σοκολάτα
  • 1 κουταλιά μαργαρίνη

Εκτέλεση

Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 3-5 λεπτά να γίνουν σιρόπι ξανθό. Προσθέτουμε το μέλι, τα φιστίκια και ανακατεύουμε. Βγάζουμε με ένα κουτάλι τα φιστίκια μαζί με σιρόπι και τα τοποθετούμε κουταλιά-κουταλιά σε μια λαδόκολλα να κρυώσουν. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί μαζί με την μαργαρίνη. Τυλίγουμε τα φιστίκια στη σοκολάτα και τα αραδειάζουμε σε λαδόκολλα για να κρυώσουν. Για να διατηρηθούν τα τυλίγουμε με σελοφάν ή αλουμινόχαρτο και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Αρχή της σελίδας