Γλυκίσματα με καρύδια

Προέλευση: Ρόδος

Συστατικά

  • 1 κιλό καρυδόψιχα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • λίγο ανθόνερο
  • 3/4 κουταλιές κακάο
  • ζάχαρη για το τύλιγμα

Εκτέλεση

Ψιλοκοπανίζουμε τα καρύδια, τα ανακατεύουμε με την ζάχαρη, το μοσχοκάρυδο και το κακάο. Τα ζυμώνουμε με λίγο ανθόνερο, ώσπου να ενωθούν τα ύλικά. Τους δίνουμε το σχήμα καρυδιού ή όποιο άλλο σχήμα θέλουμε και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.

Αρχή της σελίδας