Ντίπλες

Ντίπλες Ντίπλες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • αλεύρι
  • 3 ποτήρια νερό
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • λίγο αλάτι

Για το σιρόπι:

  • Αναλογία: δύο μέρη ζάχαρη προς ενα νερό (υπολογίζουμε ενα κιλό ζάχαρη για τριάντα ντίπλες).

Εκτέλεση

Μέ τη ζύμη ανοίγουμε φύλλο και χαράζουμε σέ λωρίδες μακρόστενες μέ χαράγματα στή μέση, τυλίγουμε κυκλικά και τηγανίζουμε σέ καυτό λάδι.

Πασπαλίζουμε μέ ξεφλουδισμένο, ψιλοκομμένο αμύγδαλο και γαρύφαλλο τριμμένο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε