Φρυγανιές

Συστατικά

  • 1/4 κιλού φρυγανιές
  • 1/2 κιλό γάλα περίπου κανέλα
  • 3-4 αυγά
  • 3 κουταλιές ζάχαρη

Για το σιρόπι:

  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • κανέλα ολόκληρη

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βρέχουμε τις φρυγανιές με το γάλα και την ζάχαρη. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Παίρνουμε μια-μια τις φρυγανιές, τις βουτάμε στο μείγμα αυγών και τις τηγανίζουμε σε καφτό λάδι.

Για το σιρόπι:

Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει το σιρόπι.

Περιχύνουμε τις φρυγανιές και τις πασπαλίζουμε με κανέλα.

Αρχή της σελίδας