Γκανάζ πραλίνας

Συστατικά

  • 1000 γρ. πραλίνα φουντουκιού σε πολτό (γλυκιά)
  • 200 γρ. κουβερτούρα υγείας λιωμένη
  • 150 γρ. τριμολίνη
  • 1000 γρ. κρέμα γάλακτος βρασμένη 35% λιπαρά

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να λιώσει καλά. Προσθέτουμε σταδιακά την τριμολίνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προτιμούμε για το φορμάρισμα εξωτερικά κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος.

Αρχή της σελίδας