Γκανάζ καστάνου

Συστατικά

  • 500 γρ. κουβερτούρα γάλακτος λιωμένη
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 400 γρ. κρέμα καστάνου
  • 100 γρ. ρούμι
  • 50 γρ. τριμολίνη

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε την κρέμα καστάνου, σταδιακά την τριμολίνη και το ρούμι. Προτιμάμε για φορμάρισμα εξωτερικά κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος.

Αρχή της σελίδας