Γκανάζ καφέ

Συστατικά

  • 1000 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 200 γρ. τριμολίνη
  • 100 γρ. βούτυρο κακάο λιωμένο
  • 2000 γρ. κουβερτούρα υγείας σε κομμάτια
  • 20 γρ. λικέρ καφέ extract (συμπυκνωμένο)

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το σύρμα του χεριού, μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε σταδιακά την τριμολίνη και το βούτυρο κακάο και τελευταίο το λικέρ καφέ. Προτιμούμε για το φορμάρισμα εξωτερικά κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος.

Αρχή της σελίδας