Γκανάζ αχλαδιού

Συστατικά

  • 50 γρ. γλυκόζη λιωμένη
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 240 γρ. κρέμα γαλάκτος 35%
  • 225 γρ. κουβερτούρα γάλακτος σε κομματάκια
  • 110 γρ. αλκοόλ αχλαδιού

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το σύρμα, μέχρι να λιώσει καλά. Προσθέτουμε σταδιακά την ζάχαρη, την γλυκόζη, το αλκοόλ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προτιμούμε για το φορμάρισμα εξωτερικά κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος.

Αρχή της σελίδας