Το κοκτέϊλ του Ζέφυρου

Προέλευση: Σάμος

Συστατικά

  • βότκα
  • φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • 1 μπάλα παγωτό βανίλια
  • σπράιτ
  • γκρεναντίνη
  • καλιανό

Εκτέλεση

Σε ψηλό ποτήρι, παγωμένο στο ψυγείο, ρίχνουμε την βότκα, το χυμό πορτοκάλι, το παγωτό και απογεμίζουμε με σπράιτ. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταγόνες γκρεναντίνη και καλιανό BLUE CURACAO από τρεις μεριές του ποτηριού ώστε να δημιουργηθεί ένας φανταστικός χρωματισμός!

Αρχή της σελίδας