Σοκολάτα με κουβερτούρα

Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά

  • 250 γρ. ξύσμα κουβερτούρας
  • 2 φλιτζάνια (500 ml) ζεστό γάλα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τέσσερα ποτήρια σε ένα δίσκο και μοιράζουμε το ξύσμα σοκολάτας Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι με χοντρή βάση, σε μέτρια φωτιά, ώσπου να αρχίσει να βράζει, χτυπώντας το ταυτόχρονα με το σύρμα, ώστε να κάνει αφρό. Όταν αρχίσει να βράζει, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Μοιράζουμε το καυτό γάλα στα τέσσερα φλιτζάνια, αφήνοντας από πάνω τον αφρό. Σερβίρουμε το ρόφημα ζεστό, προσθέτοντας ζάχαρη, αν επιθυμούμε. 

Αρχή της σελίδας