Carpaccio με σουσάμι,αμύγδαλο,μέλι και άγλυκη κρέμα σαντιγί

Συστατικά

  • 100 γρ. σουσάμι
  • 40 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
  • 30 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 50 γρ. μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • μισό κουταλάκι κανέλα
  • άγλυκη κρέμα σαντιγί

Εκτέλεση

Καβουρδίζουμε ελαφρά το σουσάμι και το ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα, τις σταφίδες, το μέλι, την κρέμα γάλακτος και την κανέλα. Τοποθετούμε το μείγμα σε μικρό στεφανάκι (φορμάκι), πιέζοντάς το προς τα κάτω σε πολύ λεπτό στρώμα. Αφαιρούμε το στεφάνι και σερβίρουμε με άγλυκη κρέμα σαντιγί.

Αρχή της σελίδας