Μπισκότα με μπανάνα και καρύδα

Συστατικά

  • 125 γρ. ανάλατο βούτυρο μαλακό
  • 100 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • λίγη βανίλια σε σκόνη
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 μπανάνα ώριμη ψιλοκομμένη
  • 40 γρ. ινδοκάρυδο
  • 40 γρ. αποξηραμένη μπανάνα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι, τη φρέσκια μπανάνα, το ινδοκάρυδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τοποθετούμε ανά κουταλιά το μείγμα σε ταψί και τοποθετούμε από πάνω την αποξηραμένη μπανάνα. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά.

Αρχή της σελίδας