Μπισκότα παγωτού

Συστατικά

  • 100 γρ. βούτυρο φρέσκο ή Ε.Ο.Κ.
  • 25 γρ. νερό
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 125 γρ. αμυγδαλόπαστα
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 105 γρ. ασπράδια
  • 3 γρ. αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη, μετά ριχνουμε το νερό και το αλάτι. Μαλακώνουμε την αμυγδαλόπαστα με τα ασπράδια, και τα προσθέτουμε στο μείγμα του μίξερ. Ενσωματώνουμε το αλεύρι και κόβουμε με ίσιο κορνέ γλώσσες. Ψήνουμε στους 200 °C.

Αρχή της σελίδας