Μπισκότα διπλά

Συστατικά

  • 640 γρ. βούτυρο
  • 320 γρ. ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 2 μπέικιν πάουντερ
  • 1 1/2 κιλά περίπου αλεύρι
  • λίγο κονιάκ

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τα αυγά, την ζάχαρη, την βανίλια, τη μπέικιν και το αλεύρι. Ζυμώνουμε καλά, την απλώνουμε και την ανοίγουμε σε φύλλα πάχους μισού δακτύλου. Με φόρμα κάνουμε διάφορα σχέδια και τα  ψήνουμε. Τα αλοίφουμε με μαρμελάδα, τα ενώνουμε και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Αρχή της σελίδας