Μουστοκούλουρα (β' συνταγή)

Μουστοκούλουρα (β' συνταγή) Μουστοκούλουρα (β' συνταγή)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 180 γρ. λάδι
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • χυμό ενός λεμονιού
  • κανελλογαρύφαλλα
  • 1 ποτήρι κονιάκ
  • 2 κουταλάκια σόδα
  • όσο μούστο σηκώσει

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, ανοίγουμε μια λακούβα, ρίχνουμε το λάδι, τη ζάχαρη, τον χυμό του λεμονιού, τα κανελλογαρύφαλλα, το κονιάκ, τη σόδα 11 και το μούστο. Τα ανακατεύουμε και τα ζυμώνουμε. Η ζύμη πρέπει να γίνει μαλακή, να τρίβεται στο χέρι και να πλάθεται. Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε