Κουλούρια ντομάτας

Συστατικά

  • 1400 γρ. αλεύρι 70% ζαχ/κής
  • 200 γρ. νερό ζεστό
  • 960 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 120 γρ. πελτέ ντομάτας
  • 75 γρ. σκόνη πουρέ πατάτας
  • 35 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση

Μαλακώνουμε τον πουρέ μέσα στο νερό ώστε να γίνει σαν ζύμη. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό την μαργαρίνη με τον πουρέ, προσθέτουμε τον πελτέ με το αλάτι και τελευταία το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν. Θα γίνει μια ζύμη εύπλαστη κουλουριού. Πλάθουμε κρίκους και ψήνουμε στους 200°C. Δεν αλείφουμε με αυγό, επειδή είναι νηστήσιμα.

Αρχή της σελίδας