Κουλουράκια κανέλας

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλό αλεύρι πον φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κανελόνερο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 2 κοφτές κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • λίγη διαλυμένη γλυκόζη
  • μπόλικο σουσάμι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρά στρογγυλά κουλουράκια. Βουτάμε κάθε κουλουράκι στη γλυκόζη και μετά στο σουσάμι. Τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο C για περίπου 35-40 λεπτά.

Αρχή της σελίδας