Επιδόρπια με ινδοκάρυδο

Συστατικά

  • 160 γρ. βούτυρο φρέσκο ή Ε.Ο.Κ.
  • 450 γρ. ζάχαρη
  • 250 γρ. ινδοκάρυδο
  • 290 γρ. ασπράδια
  • 25 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 400γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και το ινδοκάρυδο. Προσθέτουμε τα ασπράδια, την κρέμα γάλακτος και τελευταία το αλεύρι. Βάζουμε σε λαμαρίνες βουτυρωμένες και αλευρωμένες και ψήνουμε στους 210°C.

Αρχή της σελίδας