Cookies ΛΙβανέζικα

Συστατικά

  • 1300 γρ. μαργαρίνης μαλακή
  • 1000 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 2000 γρ. αλεύρι 70% ζαχαροπλαστικής
  • λίγη βανίλια άρωμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό την άχνη και τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, την βανίλια και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Πλάθουμα μπαλάκια μεγέθους καρυδιού και τα πατάμε με τα δάχτυλα μέσα σε μείγμα σουσαμιού με φυστίκια Αιγίνης, ώστε να γίνουν πιτάκια. Ψήνουμε στους 200°C.

Αρχή της σελίδας