Αλμυρά μπισκοτάκια

Συστατικά

  • 360 γρ. αλεύρι
  • 3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 220 γρ. γάλα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν και το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο, ζυμώνουμε ελαφρά έπειτα το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την ανοίγουμε σε φύλλο, επάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, πάχους περίπου 1 εκ., την κόβουμε σε διάφορα σχήματα και τοποθετούμε σε αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 15 λεπτά.

Αρχή της σελίδας