Μαρμελάδα Μανταρίνι

Μαρμελάδα Μανταρίνι Μαρμελάδα Μανταρίνι
20 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
1:00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μανταρίνια (χωρίς κουκούτσια)
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό
  • χυμό από 1/2 λεμόνι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανταρίνια, τα βράζουμε και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το νερό και τα βράζουμε, ανακατέυοντας συχνά μέχρι να δέσει το γλυκό. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αποσύρουμε τη μαρμελάδα από τη φωτιά. Τα βάζουμε ζεστά σε βαζάκια και κλείνουμε τα καπάκια. Τα τοποθετούμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν για να σφραγίσουν τα βάζα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε