Πικάντικο μους πεπονιού

Συστατικά

  • 1 πεπόνι
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι (250 γρ.)
  • 1 μικρό ματσάκι φρέσκια μέντα
  • χυμό από μισό λάιμ
  • 1 κοφτή κουτ. της σούπας μέλι
  • 1 μικρό βαζάκι λιαστές τομάτες, διατηρημένες στο λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Παίρνουμε την σάρκα του πεπονιού και την περνάμε από το μπλέντερ. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, το μέλι, το αλάτι και το γιαούρτι. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ, έως ότου αποκτήσουμε ένα λείο βελουτέ. Με ένα ψαλίδι κουζίνας κόβουμε την μέντα και την προσθέτουμε στο βελουτέ. Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Αρχή της σελίδας