Κρέμ μπρυλέ με σουμάδα

Κρέμ μπρυλέ με σουμάδα Κρέμ μπρυλέ με σουμάδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 750 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ. σουμάδα
  • 10 κρόκοι αυγών
  • μαύρη ζάχαρη για το κάψιμο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε στη φωτιά την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με τη σουμάδα και ρίχνουμε μέσα σε αυτούς την ζεστή κρέμα. Γεμίζουμε ατομικά πυρίμαχα μπολ, μόνο τα 2 εκ. αυτών, ώστε να πετύχουμε καλύτερη υφή κατά το ψήσιμο, και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στο οποίο προσθέτουμε νερό, μπεν-μαρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170°C για 30 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσουν, τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα καίμε με φλόγιστρο ή στο γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε