Κουσμιρί

Προέλευση: Δαδιά

Συστατικά

  • 1 κιλό ανάλατο τυρί
  • 14 κουταλάκια της σούπας αλεύρι
  • 15 κουταλάκια της σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση

Βάζουμε το ανάλατο τυρί σε μια ανπκολλητική κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και το ανακατεύουμε συνέχεια ώσπου να γίνει γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου αρχίσει να πήζει, για να μην κολλήσει στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Όταν το μείγμα αρχίσει να ξεκολλάει από την κατσαρόλα, το αποσύρουμε από την φωτιά, το βάζουμε σε ενα σκεύος και το αφήνουμε να κρυώσει.

Αρχή της σελίδας