Μπισκότα με βρώμη ,βερίκοκα και φουντούκια

Συστατικά

•    1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
•    1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
•    1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο
•    2 κουταλιές ζαχαρίνη
•    2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
•    1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα
•    1/4 φλιτζανιού φουντούκια καβουρδισμένα και θρυμματισμένα
•    2 κουταλιές αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζαχαρίνη και το χυμό πορτοκαλιού ανακατεύοντας συνέχεια. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη βρώμη και το μισό φλιτζάνι αποξηραμένα βερίκοκα. Ρίχνουμε το μείγμα του βουτύρου και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Προσθέτουμε από πάνω τα υπόλοιπα βερίκοκα και τα φουντούκια. Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170?C.
Αρχή της σελίδας