Τηγανίτες με βρώμη και μπέικον

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι  αλεύρι σταρένιο
  • 1/4 φλιτζανιού αλεύρι βρώμης
  • 2 αυγά
  • 300ml βουτυρόγαλα
  • 8 φέτες μπέικον
  • 1 πρέζα αλάτι
  • λάδι ή βούτυρο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σταρένιο αλεύρι, το αλεύρι βρώμης και το αλάτι μαζί με τα αυγά και το βουτυρόγαλα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με ελάχιστο λάδι ή βούτυρο. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το χυλό απλώνοντάς τον στο τηγάνι. Τηγανίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Ψήνουμε στο γκριλ το μπέικον και το σερβίρουμε με τις τηγανίτες.

Αρχή της σελίδας