Τηγανίτες με βρώμη και μπέικον

Τηγανίτες με βρώμη και μπέικον Τηγανίτες με βρώμη και μπέικον
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
05' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Για διαβητικούς

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι  αλεύρι σταρένιο
  • 1/4 φλιτζανιού αλεύρι βρώμης
  • 2 αυγά
  • 300ml βουτυρόγαλα
  • 8 φέτες μπέικον
  • 1 πρέζα αλάτι
  • λάδι ή βούτυρο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σταρένιο αλεύρι, το αλεύρι βρώμης και το αλάτι μαζί με τα αυγά και το βουτυρόγαλα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι με ελάχιστο λάδι ή βούτυρο. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το χυλό απλώνοντάς τον στο τηγάνι. Τηγανίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Ψήνουμε στο γκριλ το μπέικον και το σερβίρουμε με τις τηγανίτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε