Πέστο ρόκας

Συστατικά

  • 60 γρ. καρύδι
  • 50 γρ. φύλλα ρόκας
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψημένο
  • 240 ml ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • 100 γρ κεφαλογραβιέρα γλυκιά
  • αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

 Πολτοποιούμε τα καρύδια και το σκόρδο στο μπλέντερ. Προσθέτουμε την ρόκα, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την  κεφαλογραβιέρα και τα αφήνουμε να χτυπηθούν μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.

Αρχή της σελίδας