Ομελέτα με πατάτα και πιπεριά

Συστατικά

  • 2 πατάτες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 6 αυγά χτυπημένα
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες για 15-20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες χωρίς να μας παραβράσουν  τις στραγγίζουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε φέτες. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις πατάτες, ρίχνουμε τα αυγά, το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί, αλάτι, πιπέρι και βάζουμε για λίγο το τηγάνι στο φούρνο για να πάρει χρώμα.

Αρχή της σελίδας