Πικάντικο λουκάνικο

Συστατικά

  • 900 γρ. κρέας βοδινού ή ελαφιού αλεσμένο
  • 900 γρ. σπάλα χοιρινού αλεσμένη
  • 900 γρ. λίπος χοιρινού αλεσμένο
  • έντερα χοιρινά
  • 8 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/4 φλιτζανιού ξύδι
  • 2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1/4 φλιτζανιού τσίλι σε σκόνη
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 2 κουταλιές πάπρικα
  • 2 κουταλιές αλάτι
  • 1 κουταλάκι κύμινο
  • 2 ½ κουταλάκια μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε το κρέας. Φτιάχνουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα. Διαφορετικά τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Αρχή της σελίδας