Πικάντικη μαρινάδα ταντούρι

Πικάντικη μαρινάδα ταντούρι Πικάντικη μαρινάδα ταντούρι
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Για λουκάνικα

  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια κύμινο
  • 2 κουταλάκια κόλιανδρο
  • 2 κουταλάκια πάπρικα
  • 3 κουταλάκια κουρκουμά (κιτρινόριζα)
  • 2 κουταλάκια ξύσμα τζίντζερ
  • 2 κουταλάκια σάλτσα ταμάρινδου (tamarind)
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/2-1 κουταλάκι τσίλι
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 3 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα σκεύος. Χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή ολόκληρη νύχτα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε τύπο λουκάνικου, κατά προτίμηση λουκάνικα αρνιού ή κοτόπουλου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε