Μαρινάδα με τσίλι και μέλι

Συστατικά

Για λουκάνικα

  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά ξύσμα τζίντζερ
  • 2 κουταλάκια ξύσμα λεμονιού
  • 1/4 φλιτζανιού (90 γρ.) μέλι
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά ποτό τσέρυ ή ριζόκρασο
  • 3 κουταλιές γλυκιά σάλτσα τσίλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα σκεύος. Χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 -12 ώρες. Ανά διαστήματα γυρίζουμε τα λουκάνικα. Κατάλληλη και για μαρινάρισμα κατά το ψήσιμο.
Αρχή της σελίδας