Μαρινάδα με δαμάσκηνο και κόλιαντρο+

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) πολτοποιημένα δαμάσκηνα
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire
  • 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές χυμό λάιμ
  • 2 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα ντομάτας

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά, χαράσσουμε τα λουκάνικα, τα τοποθετούμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή ολόκληρη νύχτα. Κατάλληλο για μαρινάρισμα κατά το ψήσιμο.
Αρχή της σελίδας