Λουκάνικο Bologna με θυμάρι+

Συστατικά

 

  • 1350 γρ. βοδινό κρέας αλεσμένο
  • 900 γρ. χοιρινό κρέας με 50% λίπος αλεσμένο
  • έντερα χοιρινά
  • 5 κουταλάκια αλάτι
  • 2 ½ κουταλάκια πιπέρι
  • 1 κουταλάκι κόλιανδρο
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 1/4 κουταλάκι νιτρικό κάλιο
  • 2 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε το κρέας. Στη συνέχεια, ζυμώνουμε τον κιμά με το νερό μέχρι να το απορροφήσει. Φτιάχνουμε τα λουκάνικα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.

Αρχή της σελίδας