Λουκάνικα Βιέννης

Λουκάνικα Βιέννης Λουκάνικα Βιέννης
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 680 γρ. χοιρινό κρέας με λίπος αλεσμένο 2 φορές
  • 225 γρ. άπαχο βοδινό κρέας αλεσμένο 2 φορές
  • 225 γρ. κρέας κοτόπουλου αλεσμένο 2 φορές
  • έντερα χοιρινά
  • 4 κουταλάκια κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • 2 κουταλάκια αλάτι
  • 1 κουταλάκι κόλιανδρο
  • 3/4 κουταλάκι πάπρικα
  • 3/4 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 1/8 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
  • 1/4 φλιτζανιού (60ml) νερό
  • 1/2 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε το κρέας. Αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο τα λουκάνικα που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε άμεσα. Τα υπόλοιπα τα τοποθετούμε σε πλαστικές σακούλες και στην κατάψυξη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε